Esquí estil lliure

El Freeride World Tour s'ajorna 'sine die'

S’havia de disputar ahir però la meteorologia ho va impedir

El Freeride World Tour s'ajorna 'sine die'VALLNORD

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Freeride World Tour s’havia de disputar ahir al matí, però l’organització va decidir suspendre la prova per culpa de la meteorologia i al tancament d’aquesta edició, no se sabia quin dia tindrà lloc. L’organització té marge fins al dia 8 de març per fixar la data definitiva de l’FWT. El vent i la mala visibilitat, combinat amb una neu massa dur, que no va arribar a ser primavera en cap moment al pic Fourcat, van obligar a suspendre la competició. Tot i que els provadors van realitzar una baixada pel traçat, cap dels esquiadors ho va fer. La decisió es va pendre sobre quarts de dues del migdia.

El comitè organitzador es va reunir ahir a la tarda per mirar de posar remei a la situació actual.

Pel que fa a El Dorado Freeride, competició paral·lela en categoria júnior, l’organització tenia sobre la taula la possibilitat de fer-la ahir o avui. Tot i que un cop suspesa la prova sènior, es va mirar de fer la que disputen esquiadors entre 14 i 18 anys, també es va acabar descartant.

Sobre les dues del migdia van mirar de baixar per la cara quinze quilòmetres, al costat de la Portella, però tampoc va ser possible i es disputarà avui.

tracking