Surf de neu

Lluís Marín, setè, a la final de Baqueira

L’andorrà, amb un temps de 54”27, es classifica de manera directa per a la cursa definitiva

Lluís Marín, setè, a la final de BaqueiraFAE

Lluís Marín va signar una gran actuació a la sessió de qualificació de la Copa del Món de boardercross que es disputa a l’estació de Baqueira-Beret (Lleida). L’andorrà va aconseguir el setè millor temps i es va classificar per la via directa a les finals que es disputen avui.

Marín es va classificar en primera ronda dels qualys amb un temps de 54”27, que el situava setè en la classificació general del dia. El millor registre el va signar l’espanyol Lucas Eguibar, amb 53”44. En primera ronda es classificaven els 16 millors. La resta, fins a un total de 32 riders, s’havien de buscar la classificació en una segona ronda que Marín no va caldre que fes.

Les finals, avui

Després del seu accès i d’aquests resultats, el rider andorrà competirà avui en el heat 7 dels vuitens de final de les finals d’aquesta Copa del Món de Baqueira-Beret. Ho farà juntament amb el canadenc Kevin Hill i els australians Jarryd Hughes i Adam Dickson. Els classificatoris començaran a partir de les 13.30 hores.

Un cop resolta la classficació i encara esbufegant per l’esforç, Lluís Marín es mostrava “molt content”. El surfista de neu va explicar que les seves bones sensacions i va argumentar que “he fet uns bons entrenaments aquí a Baqueira, i després ho he pogut demostrar en aquesta baixada. Estic molt content perquè amb un dorsal 53 i amb aquestes condicions, que canvien tant, no era evident. Però, a poc a poc ens anem acostant a l’objectiu”. “Tornem a estar en forma i la carrera de veritat és demà [per avui]. Així que demà [per avui] esperem més i millor”, va afirmar, satisfet, el surfista de neu andorrà.

'CANDE' MORENO, CINQUENA AL SG FIS DE PILA

Candelaria Moreno va aconseguir ahir el cinquè millor temps al supergegant FIS de Pila, a Itàlia. En la primera prova, l’andorrana va ser la més destacada de l’equip amb un crono de 1’05”82, a 1”10 de la guanyadora, la italiana Monica Zanoner (1’04”72). Sissi Hinterreitner, per part seva, va acabar en la 46a posició a 3”50, mentre que Zoe Ramírez va ser 68a a 4”45. Carla Mijares va ser 88a a 5”90, Xènia Rodríguez, 94a a 6”59, i Jessica Núñez va acabar 105a a 7”53. En el segon supergegant, Moreno va finalitzar 23a en cometre una errada que li va fer perdre velocitat. El seu temps va ser de 1’08”03, a 1”85 de la guanyadora, que va tornar a ser Zanoner.