La selecció femenina, a punt per a Malta

Les noies de Luis Miguel Abrahan volen fer un bon paper a la competició que comença dimarts

La selecció femenina, a punt per a Malta

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La selecció femenina sub-16 ja es troba en la recta final de la preparació per disputar el torneig de desenvolupament de la UEFA que acollirà Malta la setmana que ve. Les rivals de les andorranes seran Albània, l’amfitriona i Gibraltar.

Etiquetes:

El tècnic, Luis Miguel Abrahan, apunta que “aquest any tenim jugadores molt joves, ja que aquesta és la nostra aposta”. Tot i la joventut que presenta el combinat tricolor, Abrahan sap que s’han preparat “bastant bé i l’objectiu serà, com la passada edició, intentar poder puntuar en algun dels tres partits que jugarem”. L’any passat el paper de la selecció va ser molt positiu, ja que a la classificació final del torneig les andorranes es van situar en el segon lloc amb cinc punts, per dar­rere de les amfitriones, Malta, amb nou punts.

Més ambiciosa es mostra Erica Gonçalves, la capitana de la selecció i autora del gol que va donar el triomf davant Gibraltar al torneig de desenvolupament del 2018. “Crec que podem guanyar el torneig”, explica la jugadora. “Som un grup de futbolistes molt joves, però som una selecció amb molta qualitat i segur que anirem per a totes”, argumenta. Gonçalves subratlla que “les nostres rivals són dures i més grans que nosaltres, però, sincerament, crec que podem aconseguir guanyar la competició”.

Dimarts vinent Andorra obre el foc en el torneig davant Albània a les tres de la tarda. Dijous a les onze del matí les noies de Luis Miguel Abrahan disputaran el seu segon partit, en aquest cas contra Malta, l’amfitriona i favorita del torneig. Finalment, l’última cita de les andorranes serà dissabte 9 de març, a la una del migdia contra Gibraltar.

UNA DELEGACIÓ DE LA FAF VISITA LA CIUTAT ESPORTIVA DE L'RCD ESPANYOL

BARCELONA. Una delegació de la Federació Andorrana de Futbol (FAF), formada per David Rodrigo, Koldo Álvarez de Eulate, Justo Ruiz i Eloy Casals, ha visitat la ciutat esportiva Dani Jarque de l’RCD Espanyol i ha pogut conèixer de primera mà la metodologia de treball de l’equip blanc-i-blau en matèria de futbol base.

tracking