El nou FC Andorra

Decideix un gol d'Emili Garcia 1-0

L’FC Andorra guanya terreny davant un rival directe en un partit aspre i frenètic

Decideix un gol d'Emili Garcia 1-0

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’FC Andorra és conscient que, fins a final de temporada, farà un simposi de paciència. La Montañesa és un d’aquell rivals típics de la categoria, amb ofici, rocós, treballador i que sap portar a l’extrem l’oponent. Amb aquesta premissa es va obligar l’equip tricolor a menjar sorra, a patir i a gestionar la tensió sense moure’s de traçada per assegurar una victòria tan necessària com vital. Un triomf que va arribar gràcies a un cop de cap d’Emili Garcia que, imponent, va superar la defensa de la Monta després d’un servei de falta telegrafiat de Rubén Bover (34’). Abans, però, ja va avisar Moha Keita aprofitant l’espai que va deixar la primera línia de l’equip de Nou Barris mentre es recollia i, amb una rosca exquisida, va obligar Víctor Corchero a estirar-se i enviar la pilota a córner.

A la represa, mentre la Montañesa s’estirava, arribava una de les accions del partit. Martí Riverola era expulsat per una suposada agressió a un rival i abans rebia una targeta groga per una falta que havia comès Rubén Bover. Les errades de l’àrbitre van fer augmentar el to del duel i els nervis. Abans del final, Bauli de la Montañesa era expulsat per empènyer Forgas i tornava a deixar en taules les forces entre els dos equips. Intensitat i tensió al marge, el xiulet final afavoria el ritme cardíac de Prada de Moles i certificava la quarta victòria consecutiva de l’FC Andorra.

EL VESTIDOR.

"ERA MOLT IMPORTANT GUANYAR"

Gabri García

L’entrenador de l’fc andor-ra va mostrar-se molt satisfet per la treballada victòria del seu equip. “Era un partit que esperàvem feia temps perquè ens enfrontàvem a un dels rivals directes i resoldre-ho bé era molt important”. El tècnic de Sallent va destacar que “ha estat un encontre amb molts nervis perquè tots dos ens hi jugàvem molt i s’ha notat”. A més va afegir que “podríem haver marxat ja a la primera part amb un resultat més ampli”. Sobre l’expulsió de Martí Riverola, Gabri va manifestar que “la targeta no era per a ell i l’expulsió és per la reacció posterior, però des de la banqueta no he vist bé què ha passat”. També va indicar que “sabíem que patiríem si entràvem en el joc de la Montañesa però l’equip s’ha pogut refer molt bé de l’expulsió i de jugar amb un menys durant uns minuts”.

Decideix un gol d'Emili Garcia 1-0

tracking