Tessa Worley entrena a la pista de l'Avet de Grandvalira

La francesa és la segona classificada a la Copa del Món de gegant

Tessa Worley entrena a la pista de l'Avet de Grandvalira

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Grandvalira es convertirà en dues setmanes en l’epicentre mundial de l’esquí alpí amb la disputa de les finals de la Copa del Món, i més enllà de l’organització, les participants també ultimen els últims detalls. És el cas de l’esquiadora francesa Tessa Worley, que durant la jornada d’ahir va realitzar una sessió d’entrenament a la pista de l’Avet de Soldeu de cara a la cita del mes de març.

Etiquetes:

Worley ocupa actualment el segon lloc a la general de la Copa del Món en la modalitat de gegant, només per darrere de la nord-americana Mikaela Shiffrin, i juntament amb altres membres de l’equip francès d’esquí alpí va estar examinant la pista que acollirà les proves tècniques (eslàlom i gegant) de les finals de la Copa del Món el 16 i 17 de març.

La pista de l’Avet no és gens desconeguda per a Worley, que va guanyar la Copa del Món de gegant que s’hi va fer el 2012, i ahir va dir que està preparada per a una nova gran lluita i espero ser tan ràpida com l’últim cop el 2012”. A més, va assegurar que “la pista és tot un repte, és una pista complicada i molt tècnica”.

tracking