motociclisme

Cardelús tanca cinc jornades de treball a Jerez

Cardelús tanca cinc jornades de treball a Jerez

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Xavi Cardelús va posar ahir el punt i final a cinc dies d’intens treball al Circuit de Jerez-Ángel Nieto, on ha tingut dues jornades de test privat i tres de test IRTA sobre la KTM de l’Ángel Nieto Team, que pilotarà a partir del mes que ve al Mundial de Moto 2.

Durant la jornada d’ahir, Cardelús va prendre part en dues de les tres sessions d’entrenament que hi havia programades i va finalitzar el dia en 32a i última posició amb una volta ràpida d’1’43”561, a 2”579 del millor temps que va aconseguir el sud-africà Brad Binder.

Després dels tests, Cardelús va declarar que “hem treballat al llarg de 5 dies i la posada a punt de la moto ha evolucionat força, i cada cop estem més a prop de fixar una base que ens permeti afrontar la temporada”. A més, el jove corredor del Principat va manifestar que “l’objectiu d’aquests entrenaments no és el d’aconseguir el millor temps possible, sinó posar-ho tot a punt per quan comenci la competició”. Per últim va cloure que “es tracta d’una moto nova i, conseqüentment, hem de provar moltes coses”.

La setmana que ve Xavi Cardelús viatjarà a Qatar amb el seu equip per fer l’últim test de la pretemporada. El Mundial de Moto2 arrencarà precisament al traçat asiàtic el cap de setmana del 8 al 10 de març.

tracking