Motociclisme

Xavi Cardelús afina aspectes tècnics de la KTM

Xavi Cardelús afina aspectes tècnics de la KTM

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La tercera jornada d’entrenaments va servir perquè Xavi Cardelús treballés sobre els aspectes tècnics de la KTM. De manera conjunta amb l’equip Ángel Nieto i els altres pilots de la marca, l’andorrà va tornar a rodar sobre el circuit de Jerez, però a més va començar a posar a punt la moto de cara al Mundial de Moto2. La primera de les tres tandes del dia la va córrer sense haver entrat de ple en aspectes mecànics, i les altres dues, treballant en paral·lel amb els tècnics. Tot i firmar uns temps molt similars a les sessions dels dos dies anteriors –va aturar el cronòmetre en 1’43’’5–, la prioritat del dia d’ahir era la mecànica. “Ha estat una jornada força profitosa en la qual hem pogut fer la feina que teníem prevista”, va explicar el pilot. A més, es va mostrar satisfet del rendiment de la KTM i del moment en el qual es troba amb els mecànics. “Els meus tècnics i jo hem pres un camí diferent que consisteix a provar diferents solucions per afinar i millorar la posada a punt de la KTM. La informació recollida avui [per ahir] és molt important des del punt de vista tècnic i ens ha d’ajudar a continuar creixent”, va subratllar.

Pel que fa als temps aconseguits, tant abans com després de les especificacions tècniques, cal destacar que van ser similars, però Cardelús els valorava content: “He rodat a la primera sessió amb temps semblants a la meva volta ràpida d’ahir i ho he fet amb consistència.”

L’andorrà no s’atura aquí i la seva activitat al circuit de Jerez seguirà avui amb la segona jornada dels entrenaments de pretemporada de l’IRTA.

tracking