Reyes i Campazzo vindran

El jutge únic els permet jugar davant el MoraBanc, després d’haver-los retirat la llicència pels insults als àrbitres de la final de Copa del Rei

Reyes i Campazzo vindranP.Castillo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Felipe Reyes i Facundo Campazzo, els dos jugadors als quals s’havia retirat la llicència després de la final de la Copa del Rei de diumenge, jugaran davant el MoraBanc Andorra. El partit que enfrontarà els d’Ibon Navarro amb els madrilenys es disputarà diumenge 3 de març al Poliesportiu i correspon a la jornada 21 de la Lliga Endesa, la primera després de l’aturada per la finestra FIBA.

Etiquetes:

La decisió del jutge únic es va conèixer ahir a la tarda i va resoldre que tant el base argentí com el pivot fossin sancionats amb 1.000 euros per cap. Tot i que inicialment se’ls va retirar la llicència, fet que podia comportar que se’ls apliqués algun partit de sanció i que, per tant, no poguessin saltar al parquet del Poliesportiu, la multa econòmica és l’únic càstig que rebran.

El conflicte neix quan, en acabar la final de Copa, els jugadors van insultar els col·legiats del matx acusant-los de “lladres” i de “robatori”, segons reflecteix l’acta oficial, però no es perdran cap partit.

La raó, segons explica el protocol en aquests casos, rau en el fet que, tot i la seva actitud, ni Felipe Reyes ni Campazzo van entrar en contacte físic amb cap dels tres àrbitres.

Així doncs, l’actual segon classificat de l’ACB s’enfrontarà al MoraBanc Andorra amb tota la plantilla a la disposició de Pablo Laso. Cal recordar que una de les cinc derrotes que ha patit el conjunt de la capital espanyola va ser precisament contra els tricolors, que a la primera volta es van imposar al WiZink Center per 105 a 107 a la setena jornada.

LA FINESTRA FIBA S'OBRE PER A VITALI, ALBICY I RAFA LUZ

Es posen en joc les darreres places per assegurar un lloc a la Copa del Món de Xina i avui entren en escena seleccions amb jugadors del MoraBanc Andor­ra implicats. El primer a jugar avui serà el Brasil de Rafa Luz. Serà l’última oportunitat per a la canarinha per definir la seva classificació. El primer dels dos enfrontaments que té com a visitant és davant les Illes Verges, a les dues de la tarda hora andor­rana, a l’UVI Sports and Fitness Center, a Saint Thomas. A les 18 hores, Bòsnia i Hercegovina, amb Sani Campara entre els convocats, juga a l’Arena Paradubice davant la República Txeca i una hora més tard serà el torn de la ja classificada França. La selecció d’Andrew Albicy visita un ple a vessar Metro Arena d’Espoo per jugar davant Finlàndia, un partit que ha aixecat tanta expectació que no queda cap entrada a la venda. Demà, però, serà el torn de Michele Vitali. Itàlia s’asseguraria una plaça amb un triomf en un dels dos partits que té. El primer, davant Hongria a l’Enerxenia Arena de Varese.

Reyes i Campazzo vindran

tracking