Volèibol

Cop d'autoritat d'un CV Encamp encara més líder

Els de José García es van imposar al Torredembarra, un rival directe

El Club Voleibol Encamp s’ha convertit en una piconadora implacable al grup B de la primera divisió nacional i cada setmana fa una mica més gran el forat que el separa dels seus perseguidors demostrant que és un líder més que sòlid. Els tricolors tenen 43 punts i ara per ara, tenen un coixí de més de dos partits respecte al segon, tercer i quart. Ahir, els homes que dirigeix José García es van desfer còmodament d’un rival directe, com el Torredembarra, quart classificat i que arribava al Principat amb la intenció de retallar distàncies amb els andorrans.

Els locals, però, no els van donar cap opció i ho van deixar clar de bon principi: es van adjudicar el primer set per un clar 25 a 16 i van posar les bases de la victòria final. La segona mànega va acabar amb un 25 a 17 força clar i en l’últim i definitiu set, el Torredembarra va voler posar la por al cos dels andorrans, però també va acabar cedint, aquesta vegada de 25 a 22.