Olimpisme

Andorra tanca el FOJE amb derrota contra Noruega

Els nois del Principat van caure per 4 a 0 al paral·lel d’esquí alpí

Andorra tanca el FOJE amb derrota contra Noruega

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Andorra va tancar ahir la seva participació al Festival Olímpic de la Joventut Europea d’hivern de Sarajevo (FOJE) amb una derrota contra Noruega a l’eliminatòria dels vuitens de final del paral·lel d’esquí alpí. El conjunt nòrdic va acabar superant els del Principat per 4 a 0, tot i que les curses van ser força igualades.

Carla Mijares va ser la primera a competir i va caure per molt poc contra Sofie Olsen. Jèssica Núñez també va començar bé, però va cometre una errada al pla i va acabar caient contra Anna Bryn Moerkeset. Pel que fa als nois, Albert Torres i Xavi Cornella també van perdre les seves curses contra Oscar Zimer i Andreas Soensterud Amdahl. En tots dos casos va ser una competició força disputada, però es va acabar decidint en favor dels noruecs per alguns petits detalls durant les baixades.

La delegació del COA tanca cinc dies de competició a Sarajeen esquí alpí, esquí de fons i patinatge artístic sobre gel. La propera edició del FOJE d’hivern serà el 2021, en una cita que es farà a la ciutat finlandesa de Vuokatti.

tracking