Karate

La FAK rep una injecció econòmica per seguir creixent

La federació espera que aquesta aportació esdevingui un “notable impuls” per continuar competint al màxim nivell

La FAK rep una injecció econòmica per seguir creixent

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ja fa cert temps que la Federació de Karate (FAK) fa importants passos endavant pel que fa al creixement. Per continuar competint al màxim nivell és necessari dotar-se de patrocinadors i comptar amb un coixí econòmic que ajudi a augmentar les possibilitats dels andorrans de tenir presència internacional. En aquest sentit, la federació va anunciar ahir un acord de col·laboració amb l’empresa de material esportiu Hajime que suposarà un “notable impuls per seguir competint al màxim nivell”, tal com va indicar el president de la FAK, Xavier Herver. Aquest acord és per a dos anys, tot i que al contracte hi ha una clàusula de renovació tàcita.

El conveni recull una aportació econòmica anual de l’empresa i el compromís dels diferents equips de la FAK de vestir amb roba d’Hajime. “Estem vivint el millor moment de la història del karate a Andorra”, va explicar Herver. En aquest sentit, el president de la federació va reflexionar al voltant de l’esforç i el treball que des de fa anys es du a terme. Melchor Randy va fregar el cap de setmana la medalla de bronze a Aalborg, al Campionat d’Europa júnior. “Si féssim una extrapolació dels resultats que tenim amb relació al suport econòmic que rebem, algú es posaria les mans al cap”, va remarcar. Herver, però, va voler deixar clar que “no estic parlant malament de la resta de federacions, sinó que intento sobrevalorar l’esforç que fa la Federació de Karate amb tan poca cosa”. “No som petits, som Andorra”, va subratllar.

L’objectiu no ha variat i és “no renunciar a res”, va afirmar Herver. “No tenim la pressió dels resultats com poden tenir les federacions grans, però això no significa deixar de lluitar. Qui no funcioni sap que va a fora i entra un altre. Això no és una agència de viatges”, va cloure amb contundència.

tracking