Mireia Gutiérrez es queda a tocar de la segona mànega a Maribor

Mireia Gutiérrez va finalitzar ahir en 31a posició a la primera mànega de l’eslàlom de la Copa del Món de Maribor (Eslovènia) i va quedar-se a tocar d’entrar a la segona mànega del circuit mundial per primera vegada aquesta temporada.

Mireia Gutiérrez es queda a tocar de la segona mànega a MariborStanko Gruden/Agence Zoom

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mireia Gutiérrez va finalitzar ahir en 31a posició a la primera mànega de l’eslàlom de la Copa del Món de Maribor (Eslovènia) i va quedar-se a tocar d’entrar a la segona mànega del circuit mundial per primera vegada aquesta temporada. L’andorrana va aconseguir un registre de 54”92, a 4”87 del millor temps que va obtenir la nord-americana Mikaela Shiffrin, i a només 0”08 de la txeca Gabriela Capova, que va marcar el tall de les 30 millors que van accedir a la segona mànega.

Etiquetes:

Després de la cursa, Mimi Gutiérrez va assegurar que “he acabat bastant empipada ara al final perquè no passo el tall per només 0”08, i és una llàstima perquè les condicions han anat empitjorant i les que han sortit davant han anat recuperant places. Però és el joc, avui faig dos petits errors que em costen la classificació”. Pensant en el futur, va destacar que “he de ser positiva i mirar endavant. Ara tinc Copes d’Europa que són importants i els Mundials, i a veure si fem mànegues plenes i sense errors”. De la seva banda, el tècnic de la FAE, Roger Vidosa, va explicar que “ha sortit amb falta de ritme, i també fa una errada on no tocava, a una entrada de mur on estava tot molt just i entrar darrere en aquesta part costa car”, i va cloure que “després s’ha posat a esquiar bastant bé gairebé fins al final i no ha passat per molt poquet”.

A més, a Soerenberg (Suïssa) es va disputar un eslàlom FIS amb l’equip femení on Carla Mijares va ser la millor representant de la FAE amb una 16a posició. La del Principat va fer un temps d’1.30.46, a 2.26 de la guanyadora, que va ser la competidora suïssa, Norina Mooser. A més Zoe Ramírez no va acabar la segona mànega, ni Jessica Núñez la primera, i Xènia Rodríguez no va competir per precaució.

tracking