Surf de neu

Lluís Marín finalitza 14è al Mundial de Utah

Lluís Marín va finalitzar ahir en 14è lloc al Mundial de Solitude, a l’estat nord-americà de Utah, després de caure a l’inici de la seva eliminatòria de quarts de final.

Lluís Marín finalitza 14è al Mundial de UtahFAE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Lluís Marín va finalitzar ahir en 14è lloc al Mundial de Solitude, a l’estat nord-americà de Utah, després de caure a l’inici de la seva eliminatòria de quarts de final.

El surfista de neu de la FAE sortia amb el dorsal 12, ja que havia aconseguit dijous la classificació directa per a les finals després de ser 12è a les qualificatòries. A la sèrie de vuitens de final (la tercera) va ser segon al darrere de l’australià Alex Pullin, que va guanyar la cursa, i va obtenir amb el pas per a la següent ronda. A més, el suís Nick Watter i el canadenc Kevin Hill van ser tercer i quart i van acabar eliminats. La sèrie va ser molt igualada, i Marín va remuntar, ja que al primer parcial era tercer, i al segon ocupava el quart lloc, però finalment va poder progressar per creuar la línia d’arribada en segona posició.

A la sèrie de quarts de final (la segona), Lluís Marín va quedar enquadrat amb Alex Pullin, de nou, a més de l’espanyol Lucas Eguibar i el canadenc Baptiste Brochu. L’esperança de passar a semifinals entre els vuit millors del món va durar poc per al rider del Principat, ja que just a l’inici de la cursa, al segon salt va patir una caiguda després de desequilibrar-se. Marín va caure d’esquena i va patir algunes contusions, però sense conseqüències greus.

Després de la prova, Marín va explicar que “ha estat un resultat frustrant. No és dolent, però m’esperava moltíssim més”, i va afegir que “als vuitens he tingut un cop d’adrenalina perquè tot estava anant bé i perfecte”.

A la gran final, el surfista de neu nord-americà Mick Dierdorff va proclamar-se campió del món davant dels seus compatriotes, mentre que l’austríac Hanno Douschan i l’italià Emmanuel Perathoner van aconseguir respectivament les medalles de plata i bronze del Mundial. De la seva banda, la quarta posició va ser per a l’espanyol Lucas Eguibar, que va quedar-se a tocar del podi.

Carla Mijares acaba tercera a l’eslàlom de Valtournenche

Carla Mijares va finalitzar en tercera posició a l’eslàlom dels Nacionals Júniors de Valtournenche (Itàlia), amb un temps de 1’47”85, a 1”80 de la vencedora, que va ser l’esquiadora local Sofia Brustia. A més, la britànica Francesca Lee va ser segona. Entre la resta de representants de la FAE, Xènia Rodríguez va ser cinquena a 2”74 del primer lloc (1’48”79), i va rebaixar punts FIS dels 73,02 anteriors, fins als 67,08 actuals. De la seva banda, Jessica Núñez i Zoe Ramírez van quedar fora.

A Suïssa es va disputar una combinada alpina FIS en què Bartumeu Gabriel va ser el millor andorrà amb un 24è lloc. L’esquiador va fer un temps de 2’00”37, a 4”06 del crono del vencedor, Florian Loriot, mentre que Quim Rodríguez va acabar 27è a 4”53 del triomf.

De la seva banda, Mireia Gutiérrez disputa avui la Copa del Món d’eslàlom de Maribor a partir de les 10 h.

tracking