Barça i Madrid es creuen a semifinals

València i Betis lliutaran per l’altra plaça a la final que es disputa al Villamarín

Barça i Madrid es creuen a semifinalsEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El clàssic FC Barcelona-Reial Madrid és l’emparellament estrella de les semifinals de la Copa del Rei que ahir es van sortejar a l’estadi Benito Villamarín. El camp del Betis, que també serà la seu de la final el 25 de maig vinent, viurà el partit d’anada de l’altra semifinal entre l’equip andalús i el València.

Etiquetes:

L'anada de semis es jugarà el proper dimecres 6 de febrer al Camp Nou (21.00 hores) i el nom del finalista de l'eliminatòria es coneixerà després de la trobada del 27 de febrer a l'estadi Santiago Bernabéu. Tot això sense oblidar que tres dies després, el 3 de març, els dos equips s'enfrontaran a la segona volta de la Lliga. Tres clàssics en menys d'un mes. L’altra semifinal, entre el Betis i el València, es juga el 7 de febrer i la tornada i definició de l’eliminatòria l’acollirà Mestalla el 27 de febrer. El calendari, a partir d’ara, fa pujada tant per al Barça com per al Reial Madrid. L’equip de Solari juga l’anada de semis, el 9 visita el Wanda, l’11 davant l’Ajax a Amsterdam, el 16 o 17 rep el Girona, la setmana del 20 la té neta fins al dia 23 que anirà al Ciutat de València per enfrontar-se al Llevant abans de disputar la tornada de les semis de Copa amb el Barça el 27 de febrer. Els blaugranes també han de cordar-se el cinturó amb vuit partits entre les tres competicions i sense gaire descans. Entre aquests partits, hi ha els tres clàssics, l’anada dels vuitens de la Champions davant l’Olympique de Lió i quatre partits més de lliga.

El més imminent, avui. El València visita el Camp Nou (18.30 hores) amb la baixa segura de Dembélé, que no arriba a temps al partit tal i com va reconèixer el tècnic, Ermesto Valverde. Per a l’enfrontament i atenent a la duresa del calendari, no es descarta que hi hagi moltes rotacions.

tracking