El MoraBanc es negarà a jugar si hi ha insults racistes

El club va manifestar-ho a Twitter després dels crits contra Diagne

El MoraBanc es negarà a jugar si hi ha insults racistesFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El MoraBanc Andorra no competirà ni un moment a cap pista on hi hagi insults racistes. “No jugarem ni un segon en una instal·lació en què hi hagi comportaments racistes. Si es dona el cas i no se’ns dona una solució ens negarem a reprendre el joc.” Aquesta va ser la reacció del club després que durant el matx de dissabte a la lliga ACB part de l’afició de l’UCAM Múrcia increpés el pivot Moussa Diagne dient-li “mico”.

Etiquetes:

L’entitat va fer oficial aquesta postura a través del seu perfil de Twitter, en què va assegurar que “durant el partit de dissabte cap dels membres de l’equip va detectar comportaments racistes dels aficionats locals. En cas d’haver-los escoltat ho hauríem posat en coneixement dels àrbitres”. Per tancar la polèmica, es va voler agrair el comportament de l’UCAM Múrcia, que va ser el primer a condemnar enèrgicament aquest tipus d’actituds, així com el tracte dispensat pel club espanyol.

Finalment, el MoraBanc Andor­ra va fer evident que està totalment compromès en la batalla contra aquestes accions: “La lluita contra el racisme es fa dia a dia procurant aplicar la normalitat, la igualtat, el respecte i l’amor per totes les persones.”

El MoraBanc es negarà a jugar si hi ha insults racistes

tracking