Carola Vila acaba desena al Mundial júnior d'esquí de fons

L'esquiadora del Principat ha finalitzat al Top-10 a la prova de cinc quilòmetres estil patinador que s'ha celebrat a Finlàndia

Carola Vila acaba desena al Mundial júnior d'esquí de fonsFAE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La delegació andorrana ha estrenat la seva participació al Mundial júnior i sub-23 d'esqui de fons de Lethi (Finlàndia) amb una desena posició de Carola Vila a la prova dels cinc quilòmetres estil patinador que s'ha disputat aquest migdia. L'esquiadora de la FAE sortia amb el dorsal 67 i ha anat de menys a més. Al primer parcial ocupava la 49 a posició, mentre que al segon ja era 27 a. Al quilòmetre 4,1 Vila ha marcat el novè millor temps, i finalment ha creuat la meta en desena posició.

Carola Vila ha explicat després de la cursa que "hem sortit una mica lents, però sempre ens passa, i a partir de la primera pujada ens hem activat i hem pogut aguantar molt fort fins el final i hem fet una molt bona cursa", i ha afegit que "és un circuit molt dur, i crec que és positiu per mi. Estic molt contenta i crec que no podíem esperar un resultat millor". De la seva banda, l'entrenadora Laura Orgué ha manifestat que "la Carola ha fet una cursa genial, ha anat de menys a més". A més ha destacat que "un Top-10 a un Mundial júnior són paraules majors".

Demà serà el debut d'Irineu Esteve, que disputarà la cursa de 15 quilòmetres estil patinador a la categoria sub-23.

tracking