Piqué veu l'empat de l'FC Andorra

El blaugrana va presenciar el partit dels andorrans al camp del Vista Alegre

Piqué veu l'empat de l'FC AndorraTWITTER: CAMPNOUHQ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Gerard Piqué va presenciar en directe com el seu FC Andorra no passava de l’empat, ahir al camp del Vista Alegre, que avui es troba a la part baixa de la classificació amb cinc victòries, quatre empats i nou derrotes. Aquest era el primer duel al qual acudia el central del Barça i ho va fer acompanyat del seu pare.

Etiquetes:

Després d’una primera part sense gols, el conjunt que dirigeixen Gabri Garcia i Albert Jorquera es va avançar al marcador gràcies a un gol de Fede Bessone als vint minuts de la segona meitat, i quan tot feia pensar que els tres punts viatjarien cap al Principat, el català Adrian López va firmar l’empat definitiu, a tan sols vuit minuts del xiulet final. Amb aquest resultat, els locals van obtenir el primer punt de les últimes tres jornades, després d’una ratxa de dues derrotes consecutives.

Amb el marcador d’ahir, els tricolors sumen un total de sis victòries, set empats i cinc derrotes a Primera Catalana, que els donen 25 punts. La segona plaça els queda, a hores d’ara, a onze i l’ocupa el Muntanyesa, que en té 36. El líder segueix sent el Manresa, que té 41 punts i només ha perdut un partit.

Després d’aquesta jornada, el Futbol Club Andorra tanca una gira de desplaçaments i disputarà el seu primer partit a casa aquest 2019 la jornada que ve, quan rebrà el Vilanova i la Geltrú, que té els mateixos punts que els andorrans, gràcies al seu triomf que van obtenir a casa davant el Viladecans.

tracking