Surf de neu

Maeva Estévez acaba dotzena a Grasgehren

Maeva Estévez va acabar en el dotzè lloc de la prova de la Copa d’Europa de surf de neu, que va disputar ahir a l’estació alemanya de Grasgehren.

Maeva Estévez acaba dotzena a GrasgehrenFAE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Maeva Estévez va acabar en el dotzè lloc de la prova de la Copa d’Europa de surf de neu, que va disputar ahir a l’estació alemanya de Grasgehren. En la sessió classificatòria inicial, va marcar el quinzè millor registre i no el va poder millorar en la segona, així, va entrar a les finals en setzena posició.

En la fase decisiva va augmentar el ritme i va veure com els seus guarismes creixien: després d’una bona sortida, es va situar tercera en el primer peralt, posició que mantindria fins al novè, i tot i mirar de guanyar algun lloc per passar ronda, va acabar amb l’esmentat tercer millor temps.

El resultat global de la primera jornada de Copa d’Europa va ser el dotzè lloc, que li dona 110 punts a la competició. Cal destacar que el dia anterior havia patit una caiguda que li havia provocat una fissura a un dit de la mà.

Encara en aquesta competició però en categoria masculina, Marc Oliveras i Matías Vargas van disputar ahir els primers entrenaments de descens a l’estació de Kitzbuehel, a Àustria. El primer va marcar el 46è millor temps i el segon, el 48è.

tracking