Esquí

Sissi Hinterreitner acaba segona al gegant FIS de la Molina

L’esquiadora va ser segona a la primera mànega i tercera a la segona

Sissi Hinterreitner acaba segona al gegant FIS de la MolinaFAE

Sissi Hinterreitner va finalitzar ahir en segona posició al gegant FIS celebrat a l’estació catalana de la Molina corresponent al novè Memorial Albert Pardo. L’esquiadora de la FAE va acabar la primera mànega en segon lloc amb un temps de 59”99, mentre que a la segona baixada el seu crono (56”78) va ser el tercer millor. A la suma de les dues mànegues, Hinterreitner va fer una marca d’1’56”77, a 0”78 de la vencedora de la prova, l’espanyola Sofía Gandarias.

Entre la resta de representants de la FAE, Xènia Rodríguez va ser la millor classificada a tocar del podi amb la quarta posició. A més, Clàudia Mijares va ser vuitena; Jèssica Núñez, desena, i Laura Arnabat, dissetena. Carla Mijares no va acabar la primera mànega.

Al gegant masculí celebrat a la Molina, Quim Rodríguez també va pujar al podi, gràcies a la tercera posició. El del Principat va marcar el millor temps a la primera mànega (58”31) i va ser ser quart a la segona (55”00). En total, un crono d’1’53”31 que el va deixar a 0”27 del vencedor, l’espanyol Mikel Erguin, que li va valer per pujar al tercer graó del podi després d’haver guanyat l’eslàlom de dimarts. També van entrar entre els deu primers Robert Solsona, vuitè, i Xavi Cornella, que va acabar desè.

Per últim, Cande Moreno no va poder completar cap dels dos entrenaments de la Copa d’Europa de descens de Val di Fassa (Itàlia). Al primer va cometre una errada, mentre que al segon va sortir del traçat. La primera cursa de la Copa d’Europa se celebrarà avui a dos quarts d’onze del matí, mentre que demà hi haurà un segon descens.