Ibon Navarro

“Hem controlat el partit”

El tècnic del MoraBanc Andorra, Ibon Navarro, va mostrar-se satisfet per l’important triomf aconseguit ahir a Sant Petersburg i va manifestar que estan “contents per aquest resultat perquè el Zenit és un equip complicat, especialment a casa.

“Hem controlat el partit”

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El tècnic del MoraBanc Andorra, Ibon Navarro, va mostrar-se satisfet per l’important triomf aconseguit ahir a Sant Petersburg i va manifestar que estan “contents per aquest resultat perquè el Zenit és un equip complicat, especialment a casa. Al Top-16 no tens opció de cometre errades i ara estem amb un bon 3 a 0”.

L’entrenador basc va destacar que està “més content perquè al darrere hem estat bé i hem sabut llegir les situacions que hem de canviar i hem gastat les forces quan ho havíem de fer”. A més, va afegir que “això dona tranquil·litat quan veus que no t'anoten cistella cada cop i pots córrer. Veurem si ja comença a ser una constant”.

Navarro va explicar que van tenir “problemes en un moment del segon i final del tercer quart, perquè ells han pujat la intensitat i l’arbitratge ha pujat una mica i ens han deixat pegar-nos una mica més. Ells ho han sabut llegir una mica millor que nosaltres, però en moments importants han sortit jugadors que ens han ajudat molt”. A més, va assegurar que “en algun moment hem tingut sort amb algun llançament de triple, però hem controlat el partit i hem lluitat, i també hem buscat aquesta sort”.

Tot i la situació espectacular en què han quedat els tricolors per accedir al Top-16, Navarro no va voler llançar les campanes al vol i va declarar que porten “tres victòries però són sis partits, i la història del Top-16 està plena de coses molt estranyes”, i va afegir que “el Zenit té la pressió d’haver d’estar als quarts de final, i vindrà a Andorra a morir. És quasi un play-off entre nosaltres dos i qui guanyi l’average o els dos partits tindrà mig peu als quarts. Serà un partit difícil a casa, però serà a casa,que és important”.

Sobre si el triomf pot ser un punt d’inflexió, el tècnic va manifestar que han d’estar “tranquils, descansar, i tenim un viatge complicat, i un partit molt difícil diumenge a Saragossa”, i va cloure que “si el guanyem, hem de ser optimistes a la segona volta, i dilluns ja pensarem en el Zenit”.

Els jugadors

“Tot ens ha sortit bé, la defensa i l’atac” Shurna i Diagne. L’ala-pivot nord-americà John Shurna va ser el jugador més destacat del partit i va assegurar que “és una gran victòria perquè el Zenit té molt talent i estem molt contents”. Mentre que sobre la seva gran nit des del llançament de tres punts, va destacar que “els companys m’han pogut trobar en bones posicions per llançar”. El pivot Moussa Diagne va manifestar que “tot ens ha sortit bé, tant la defensa com l’atac. Sabíem que tindríem un moment crític perquè jugàvem fora de casa, però l’hem superat”. Per últim, va explicar que “amb treball i els peus a terra, tot està sortint com pensàvem”.

“Hem controlat el partit”

tracking