Arrenca una nova edició del cicle de cinema de muntanya

El Cicle de cinema de muntanya i viatges 2019, cita tradicional al país per a tots els amants de l’esport i turisme, arrenca demà a l’Auditori Nacional d’Andorra, a Ordino.

Arrenca una nova edició del cicle de cinema de muntanya

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Cicle de cinema de muntanya i viatges 2019, cita tradicional al país per a tots els amants de l’esport i turisme, arrenca demà a l’Auditori Nacional d’Andorra, a Ordino. La primera projecció d’enguany serà el film A land shaped by woman, que dirigeix la surfista de neu Anne-Flore Marxer, campiona del món de free­ride. La projecció començarà a les 21 hores.

Etiquetes:

El cicle s’organitza de manera conjunta entre els comuns d’Ordino i la Massana i la d’aquest any és l’onzena edició que veurà la llum. El teatre de les Fontetes i la biblioteca comunal Antoni Morell, a la Massana, acompanyen l’auditori com a centres on es durà a terme. S’allargarà fins al 30 de març, data en la qual es tancarà l’exposició Renéixer, que mostrarà les obres d’art de Patrícia Sirkia a partir de l’1 de febrer. L’andorrana ha fet de la pintura part del seu procés terapèutic després d’ un greu accident a la muntanya i la mostra dona llum a un recor­regut vital a través de la gent que ha anat trobant en els seus viatges. Aquesta es podrà veure a la biblioteca massanenca.

Aquestes i altres experiències esportives i de viatges donen forma a un cicle de cinema i viatges que té molta vida per davant.

tracking