El Zenit examina l'estat del MoraBanc

La victòria davant el Burgos reforça la creença de l’equip, que pot fer un pas endavant a Europa

El Zenit examina l'estat del MoraBancFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La victòria davant el San Pablo Burgos permet al MoraBanc Andor-ra oxigenar-se a la Lliga ACB i retrobar-se amb les bones sensacions al campionat domèstic. Una bona línia que no ha trontollat en l’Eurocup i on sembla que l’equip traça un trajecte més ferm. Toca, de nou, canviar de xip i de pilota i afrontar el tercer partit del top-16, a Sant Petersburg, a la pista del Zenit. Una plaça que els jugadors ja trepitajaran avui.

Etiquetes:

El matx de l’Eurocup servirà també per refermar el bon sabor que va deixar el triomf davant el Burgos. Un final estret on el MoraBanc va demostrar que mentalment s’ha enfortit i que sap gestionar millor les situacions d’incertesa. Ho va demostrar dar-rerament davant l’Unics Kazan i dissabte passat.

Oliver Stevic destaca que l’equip sembla que ha agafat velocitat de creuer a l’hora de sortir de manera positiva d’aquests moments de dubte. “Sabíem que el partit davant el Burgos seria complicat i vam saber jugar amb energia i controlar els moments difícils, sobretot als últims minuts”. Malgrat algunes llacunes que encara pateix l’equip sí que és cert que darrerament el MoraBanc sap gestionar millor aquests trams de l’encontre ajustats, sobretot quan es troba al davant en el marcador.

Aquest aspecte també el subratlla el tècnic Ibon Navarro. Després del triomf davant l’Unics Kazan a l’Eurocup i del de dissabte davant el Burgos, l’entrenador del MoraBanc va comentar que l’equip s’havia “reposat dels problemes” que ha tingut durant el partit. En el cas de l’enfrontament davant l’Unics, Navarro va explicar que el grup va saber “tornar a entrar en el duel” en el cas d’eixugar el parcial de 0-12 de sortida del conjunt rus.

Durant aquesta temporada, a banda dels dos darrers enfrontaments, davant Estudiantes al Poliesportiu, contra el Fuenlabrada al Fernando Martín o a Zagreb amb el Cedevita l’equip va gestionar les petites llacunes i els moments on semblava desendollat. En canvi, per posar un exemple, a Santiago davant l’Obradoiro va ser l’atzar i la mala fortuna -el tir lliure de Stevic o el llançament defectuós de Jordan- el que va evitar que el MoraBanc guanyés el partit. El del Fontes do Sar va ser un matx on l’equip tricolor també va saber jugar en els moments complicats -va arribar a aixecar un resultat advers de 17 punts- i va exhibir una maduresa i una fortalesa mental important.

EL SÈNIOR B COMENÇA L'ANY AMB UNA CLARA VICTÒRIA A CASA

El Sènior B del MoraBanc Andorra va aconseguir una contundent victòria al Poliesportiu davant el Bahía San Agustín. Els nois de Xavi Luque, que ahir no va poder dirigir l’equip des de la banqueta per uns problemes de salut, van cimentar la victòria sota la direcció de Sani Campara i Hugo Bartolomé, amb 27 punts cadascú. Oriol Fernández va ser un altre dels protagonistes de l’equip andorrà, ja que va donar 14 assistències, va capturar 8 rebots i va aconseguir 26 crèdits de valoració. Aquesta victòria permet al Sènior B trencar la ratxa de tres der-rotes consecutives i ara es col·loca setè amb 6 victòries. Aquest cap de setmana comença la segona volta i els andorrans rebran l’Arenys al Poliesportiu.

tracking