Futbol sala

El CE Sant Julià torna a vèncer set partits després

El CE Sant Julià va trencar la mala dinàmica i va derrotar per 5-3 al Trepovi FS Solsona al duel cor-responent a la 14a jornada del grup 2 de la Tercera Divisió nacional espanyola.

Els homes de Jorge Dias acumulaven sis partits sense conèixer el triomf (amb cinc derrotes i un empat) i no guanyaven des del 27 d’octubre, quan es van imposar per 0-2 al Santpedor. Ahir, els lauredians van sortir decidits a buscar els tres punts i van encar-rilar la victòria ràpidament amb la diana de Jonathan Pérez al minut 3, i un gol en pròpia porta del conjunt solsonenc al minut 10.

A la represa, el Sant Julià va deixar el partit pràcticament sentenciat amb tres gols entre els minuts 21 i 25. Jonathan Gómez va anotar el segon gol al seu compte particular, Omar Debboun va signar el 4-0, i Bryan Pinto va marcar el 5-0. El conjunt visitant, però, no va donar el seu braç a tòrcer, i va retallar diferències al tram final fins al 5-3 amb dos gols de Pol Fernàndez i un de Samuel Fernàndez.

Amb aquesta victòria, els homes de Jorge Dias se situen a la classificació amb 19 punts en 13 partits disputats. El proper matx serà diumenge vinent a la pista de l’FS Salou.