Motocicisme

Edgar Gallipoli és el primer líder dels Ice Gladiators

Edgar Gallipoli és el primer líder dels Ice Gladiators

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El circuit d’Andorra-Pas de la Casa va acollir dimecres a la nit la primera de les quatre jornades dels Ice Gladiators 2019, el Campionat d’Andorra d’enduro sobre gel, que va deixar el pilot veneçolà Edgar Gallipoli com a primer líder de la competició amb 72 punts després de vèncer a dues de les tres curses disputades al traçat del port d’Envalira. L’altra cursa la va gua­nyar Xavi Espanya, que se situa segon a la general amb 69 punts.

La creu de la jornada va ser per a Nil Solans, campió dels Ice Gladiators el 2017 i el 2018, que va patir una caiguda a la primera de les curses que li va provocar una avaria a la moto i no va poder disputar les dues car­reres restants. Tampoc no va poder participar a la segona i a la tercera prova Cristian España, que va ser desè a la primera cursa i després va patir problemes mecànics a la moto.

A més d’Edgar Gallipoli i Xavi España, Xavi Cardelús va pujar al tercer esglaó del podi a la primera cursa, mentre que Arnau Pons va ser el tercer a la segona i tercera carrera.

tracking