Un trist Madrid cau contra la Reial

Els de Solari van sumar la segona ensopegada de l’any, ahir, al Bernabéu

Un trist Madrid cau contra la ReialEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Reial Madrid no aixeca el cap i segueix sense conèixer la victòria aquest 2019. Si en el primer matx de l’any ensopegava a Vila-real empatant a dos, ahir va fer encara més gran la ferida caient de manera trista al Santiago Bernabéu davant la Reial Societat.

Etiquetes:

La derrota es va començar a cuinar molt d’hora, quan el brasiler Willian José va obrir la llauna als tres minuts de joc en transformar una pena màxima que Casemiro va cometre sobre Mikel Merino. La reacció blanca va arribar de la mà de Benzema i Vinicius, que formaven davantera amb Lucas Vázques, però cap dels tres va ser capaç de superar Rulli a la primera meitat tot i disposar d’ocasions clares per fer-ho.

La represa va calcar el guió del primer temps en els minuts posteriors al gol basc i el Madrid va disposar d’oportunitats claríssimes per igualar i fins i tot capgirar el xoc, però no va poder i als 61 minuts les coses se li tornaven a torçar. Lucas Vázquez veia la segona groga i era expulsat.

La debacle va arribar a set minuts del final, quan Rubén Pardo va enviar al fons de la xarxa una rematada de cap que va sentenciar el xoc. Amb el Madrid bolcat a l’atac i deu homes al camp, els txuriurdin van saber aprofitar la situació per fer caure el Madrid al cinquè lloc de la classificació.

tracking