El nou FC Andorra s'estrena amb derrota

Els tricolors, amb Gabri i Jorquera a la banqueta, van caure per 3 a 2 davant l’Almacelles tot i avançar-se al minut 19

La nova aventura del Futbol Club Andorra no ha començat bé i és que ahir, en l’estrena de l’equip després de la compra per part de Gerard Piqué a través del grup Kosmos, va perdre per un ajustat 3 a 2 al camp de l’Almacelles.

Els andorrans van arrencar dominant i, de fet, van trobar el premi als dinou minuts de joc, quan Jordi Betriu, un dels homes que segueixen a les files dels del Principat, va obrir la llauna. L’avantatge visitant es va mantenir durant gairebé tota la primera meitat, però quan només faltaven quatre minuts per arribar al descans, Roger Canadell va tornar a fer pujar les taules al marcador i amb aquest resultat es va enfilar el camí de vestidors.

La represa va servir perquè els locals posessin una marxa més i el mateix Canadell va firmar el segon gol del compte particular i va capgirar el resultat al quart d’hora de joc de la segona meitat. Amb l’FC Andorra tocat i el vent a favor, el quadre lleidatà va aprofitar la situació i Enric Bosch va situar el tercer als 65 minuts.

Quan tot apuntava que el matx acabaria així, un dels jugadors que està cridat a liderar els tricolors en atac va demostrar que tot i fer molt poc que ha aterrat a Andorra arriba amb les piles a dalt de tot i la pólvora completament carregada. Ernest Forgas va fer entrar la por al cos als jugadors de l’Almacelles als 77 minuts en reduir diferències amb el 3 a 2, que aquesta vegada, tot i que l’equip ho va provar fins al xiulet final, seria definitiu. El xoc, que era un d’ajornat de la jornada 12, va comptar amb el debut d’Adrià Vilanova i Oriol Dot, entre d’altres, i deixa l’equip vuitè.

En declaracions posteriors, Gabri Garcia va explicar que malgrat el poc rodatge dels seus homes per la manca de temps, “s’han vist coses molt positives tot i haver arribat fa quatre dies”. El català va reconèixer que “començar amb una derrota no és el millor però sabíem que podia passar. Els jugadors han tingut actitud”.