Atletisme

Nahuel Carabaña i Dayane Huerta guanyen a la Sant Silvestre

Nahuel Carabaña i Dayane Huerta guanyen a la Sant SilvestreCOMÚ DE SANT JULIÀ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Sant Julià de Lòria va celebrar divendres a la nit un clàssic d’aquestes dates, la cursa de Sant Silvestre, que es van adjudicar Nahuel Carabaña i Dayane Huerta. La 26a edició de la cursa va comptar amb més de 800 participants i els recorreguts absolut i sènior van tornar a sortir des de l’E. Leclerc Punt de Trobada, que enguany tornava a ser un dels patrocinadors principals de l’esdeveniment, i acabava a la plaça de la Germandat de Sant Julià de Lòria. El recorregut llarg era de 2,1 quilòmetres, mentre que el baby tenia 300 metres amb inici a la plaça Major laurediana i final a la plaça de la Germandat, on es va fer l’entrega de premis.

En categoria masculina, Nahuel Carabaña es va endur la victòria després de la segona plaça que havia aconseguit el 2017. L’at­leta del Principat va aconseguir finalitzar la cursa amb un temps de 7’06”88 i va avançar en poc més de sis segons el segon classificat, Guillem Campeny. L’última de les places de podi va ser per a Alexandre Urbina, que va entrar a 33 segons de la primera posició.

Pel que fa a la cursa femenina, la victòria va ser per a Dayane Huerta, que va aconseguir una marca de 8’17”04. La segona posició va ser per a Sandra Almeida a gairebé un minut i mig, mentre que el tercer lloc se’l va adjudicar Loli Mellado, que va entrar a 1’47” de Huerta.

Pel que fa a les curses júnior, Andrea Sinfreu va guanyar la femenina amb un temps de 8’59”10, i la masculina se la va endur Joan Puigcerver amb una marca de 7’43”74.

tracking