Reportatge

Capità i escriptor

Aprofitant la seva passió, Ilde Lima ha escrit un pròleg d’un llibre que parla sobre la col·lecció de samarretes i els viatges.

Capità i escriptorINTERESCALDES.COM

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Historias de camisetas: Relatos del otro fútbol és un llibre sobre històries del futbol modest que va ser presentat ahir a la seu de l’Inter Club d’Escaldes, i que s’articula amb relació a la passió pel col·leccionisme de samarretes i pels viatges del jove enginyer aragonès establert a Alemanya Adrián Morales. A través de 15 capítols, amb majoria pels clubs balcànics i alemanys, l’autor explica una primera part sobre viatges i samarretes, i una altra part més periodística.

Però més enllà de l’escriptor Adrián Morales, el llibre té un altre protagonista especial, el futbolista de l’Inter Escaldes i capità de la selecció absoluta, Ilde Lima. La seva passió per la col·leccionar samarretes de futbol és ben coneguda, en té més de 600 i fins i tot la BBC va dedicar-li un petit reportatge. Així que l’autor tenia clar que Ilde era el millor candidat possible per fer el pròleg del llibre, i així va ser. Morales li ho va proposar i Ilde Lima no va dubtar ni un moment a acceptar l’encàrrec.

Ilde Lima parla al pròleg de la seva passió per les samarretes, de com va començar i de com ha canviat tot des de l’inici fins a l’actualitat, amb les més de 600 equipacions que ha intercanviat durant la seva carrera esportiva i que guarda a casa seva.

El llibre de Libros.com és pot comprar al lloc web de l’editorial i la versió electrònica a Amazon. A més, una part de les vendes es destinarà a Gol Solidari, el projecte solidari que Ilde Lima va impulsar juntament amb Juli Sànchez.

tracking