Surf de neu

Lluís Marín acaba 24è a la Copa del Món de Cervina

Lluís Marín acaba 24è a la Copa del Món de CervinaARXIU

Lluís Marín va finalitzar ahir en 24a posició a la Copa del Món de Cervina de surf de neu en la modalitat d’snowboard cross, després de patir un problema amb una fixació de la seva taula a l’eliminatòria de quarts de final.

Després d’aconseguir el 17è millor temps a la qualificació de dijous, ahir va ser segon a l’eliminatòria prèvia als vuitens de final, on va tenir un frec a frec amb Jan Kubicik i Senna Leith que va necessitar photo finish i que va situar el surfista de neu de la FAE en segona posició. A la sèrie de vuitens de final, Marín no va començar bé i va passar pels dos primers parcials en tercera posició, però després va anar millorant i es va acabar enduent la victòria de la seva mànega per davant de Kevin Hill i Julian Lueftner.

Lluís Marín sortia a l’eliminatòria número quatre de quarts de final juntament amb Noerl, Pietrzykowski, Lueftner Baumgartner i Hill, i havia tingut un bon inici passant tercer pel primer parcial i segon pel segon, però va patir el trencament d’una part de la fixació de la taula i va haver d’abandonar la cursa.

La propera cita de la Copa del Món per a Lluís Marín serà del 8 al 10 de febrer a Feldberg (Alemanya), però abans hi haurà el Campionat del Món que se celebrarà a Solitude Park City (Estats Units) el 31 de gener i 1 de febrer.