Lea Adam es penja la medalla de bronze a l'Excellence de Tolosa

Lea Adam es penja la medalla de bronze a l'Excellence de Tolosa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El dissabte 8 de desembre es va celebrar a la localitat francesa de Tolosa, el Torneig Excellence de judo en categoria júnior. A la cita hi van participar dos judoques andorrans en representació de la Federació Andorrana de Judo (Fanjudo). Lea Adam va ser la gran protagonista de la jornada en aconseguir una meritòria medalla de bronze en imposar-se a la majoria de les seves rivals en la categoria de menys de 70 quilos. De fet, Adam, va fregar la plata, que se li va escapar per penalitzacions.

Etiquetes:

En el combat pel bronze va firmar una gran actuació i gràcies a un ippon, es va enfilar al tercer calaix del podi. L’andorrana va demostrar una gran mentalitat ja que venia de caure en semifinals i anteriorment havia hagut de disputar un combat molt exigent per entrar a la lluita pels metalls: als quarts de final, es va imposar per wazaari a la seva rival.

L’altre representant del Principat, Joel Rossell, no va tenir la mateixa sort que la seva compa­nya i en la disciplina de menys de 73 quilos, no va poder passar de la primera ronda tot i realitzar un combat complet. D’aquesta maneral va veure com es quedava fora de la lluita pels primers llocs a la primera de canvi.

tracking