Frec a frec pel lideratge entre el Vall Banc i la UE Sant Julià

Frec a frec pel lideratge entre el Vall Banc i la UE Sant Julià

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Lliga Multisegur Assegurances arriba a la recta final abans de l’aturada d’hivern (només falta la jornada d’avui i la de la setmana vinent) amb un plat fort, el duel que disputaran aquesta tarda (18.00 hores) a la Borda Mateu l’UE Sant Julià i el Vall Banc Santa Coloma, o el que és el mateix, el primer i el segon classificat de la competició.

Etiquetes:

El conjunt lauredià és l’actual líder de la competició amb 20 punts i encara no coneix la derrota a la lliga, mentre que el Vall Banc, que va tenir un inici complicat, ha pujat fins a la segona posició amb quatre triomfs consecutius, i es podria situar líder si venç aquesta tarda a l’equip dirigit per Jesús Baron.

Les altres dues posicions que a hores d’ara donarien accés al play-off pel títol són per a la UE Engordany i per a l’Inter Escaldes, tots dos amb 16 punts. L’Engordany serà l’encarregat d’obrir la jornada aquest migdia a la Borda Mateu contra l’FC Encamp, en un duel en què els encampadans buscaran la primera victòria de la temporada, ja que són l’únic equip de la Lliga Multisegur Assegurances que encara no sap el que és sumar els tres punts.

L’Inter Escaldes, de la seva banda, s’enfrontarà a les 14.00 hores a la UE Santa Coloma, que ocupa la sisena posició de la lliga, i voldrà sumar la victòria per no desenganxar-se gaire dels equips de la part superior de la taula. Els d’Adolfo Baines, en canvi, voldran refer-se del petit sotrac en què estan inmersos amb tres derrotes als últims cinc partits.

Per últim, FC Lusitans i FC Ordino, que estan separats a la classificació per només tres punts, es veuran les cares a les 16.00 hores en un altre dels partits destacats de la jornada.

tracking