El Mollerussa trenca en sec a l'afegit la ratxa de l'FC Andorra

Els tricolors perden set partits després en un duel marcat per dues errades en defensa

L’FC Andorra va veure trencada ahir contra el Mollerussa la ratxa de set duels sense perdre de la manera més cruel: amb un gol al temps de descompte després d’haver tingut les ocasions més clares durant el partit. El matx va deixar una notícia força positiva, això sí, el debut de Rubén Bover, que va donar una lliçó de futbol i va anotar el gol tricolor.

El Mollerussa va tenir el domini de la pilota des de l’inici, però sense cap arribada incòmoda prop de la porteria defensada per Víctor Silviero. Sí que va tenir ocasions l’FC Andorra, especialment en botes d’Àlex Martínez, que va ser molt insistent durant els primers 45 minuts. Però ni els seus intents, ni el de Rober van acabar el gol.

A la represa va arribar la primera ganivetada per als de Richard Imbernon, quan el visitant Albert Delgado va aprofitar una errada defensiva per fer el 0 a 1. A la segona meitat el Mollerussa va gaudir d’un parell d’ocasions més per matar el partit, però els tricolors no deixaven d’insistir i al 83 Rubén Bover va sorprendre tothom amb una centrada des de banda dreta i va situar l’empat a un gol al marcador.

Tot feia preverue que el matx acabaria en empat, però al minut 92 una nova errada al darrere de l’FC Andorra la va aprofitar Alex per fer l’1 a 2 que va deixar gelat el públic de la Borda Mateu.

El debutant i golejador ahir, Rubén Bover, va declarar després del matx que “era un partit difícil, però no puc retreure res als meus companys perquè han estat dues errades individuals, i d’això s’aprén. Hem de seguir endavant”.