Esports de neu

Cande Moreno acaba 41a al supergegant de Kvitfjell

Va finalitzar a dos segons del triomf a la cita de la Copa d’Europa

Cande Moreno acaba 41a al supergegant de KvitfjellFAE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Cande Moreno va finalitzar en 41a posició al supergegant de la Copa d’Europa que es va celebrar ahir a l’estació noruega de Kvitfjell amb un temps de 59”60. L’esquiadora va completar la seva baixada a més de dos segons (2”65) de la vencedora, l’austríaca Christina Ager. A més de Moreno, Carmina Pallàs va ser l’altra representant de la FAE en aquesta prova. En el seu cas, va acabar en 44a posició amb un crono de 59”89, a 2”94 del registre d’Ager.

A continuació també es va fer un nou supergegant, corresponent a la primera mànega de la combinada alpina. En aquesta cursa, Cande Moreno va repetir el mateix resultat i va ser 41a amb un temps de 58”55, a 2”04 d’Ager i Reisinger, que van compartir la mateixa marca en primera posició. Carmina Pallàs no va còrrer aquesta prova ja que va notar unes molèsties al genoll després del primer supergegant.

En surf de neu, el debut de Lluís Marín a la Copa del Món haurà d’esperar, ja que la cita que s’havia de fer la propera setmana a Montafon, Àustria, es va cancelar. A més, en esquí de fons, Carola Vila tampoc podrà disputar la Copa d’Europa de Premanon aquest cap de setmana.

tracking