La UE Sant Julià i l'Inter d'Escaldes s'enfronten pel lideratge

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La desena jornada de la Lliga Multisegur Assegurances de futbol té preparat un dels plats forts de la temporada. El líder, la UE Sant Julià, s’enfronta a un dels aspirants, l’Inter d’Escaldes, en un partit que pot suposar novetats en el lideratge en cas de derrota dels lauredians. Els homes de Jesús Barón es mantenen invictes i venen d’empatar sense gols davant l’Ordino. Els escaldencs van perdre la setmana passada contra el Vall Banc però una victòria els permetria tornar a ocupar el lloc de privilegi. Pel que fa a la resta de la jornada, la UE Santa Coloma jugarà contra l’Ordino, en un enfrontament que pot permetre als colomencs enllaçar amb la part alta i als ordinencs agafar aire a la classificació.

Etiquetes:

El Lusitans ve de golejar l’Encamp i vol mantenir la seva dinàmica davant un dels rivals més forts de la temporada, l’Engordany. Els homes de Pep Mengual estaran pendents del resultat entre el Sant Julià i l’Inter perquè, en cas de guanyar el seu partit i que el lauredians no ho facin, es podrien col·locar líders. El Vall Banc, definitivament, ha revifat i després d’acumular tres victòries consecutives –davant Ordino, Lusitans i Inter d’Escaldes– ha recuperat tot el crèdit perdut en un inici decebedor de temporada. Els colomencs ja tornen a aspirar a tot i són quarts amb 15 punts, a només dos punts del líder.

A la Lliga Unida, l’intractable CE Carroi, líder amb 7 victòries en 8 partits, s’enfronta a l’Encamp B. L’Atletic Club Escaldes, amb 6 victòries seguides, juga davant la Penya Encarnada.

tracking