Gimnàstica

Maria González s'incorpora al CAR de Sant Cugat

Maria González s'incorpora al CAR de Sant Cugat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Federació Andorrana de Gimnàstica (FAG) va informar ahir que ha arribat a un acord amb la Federació Catalana de Gimnàstica per tal que la jove gimnasta del Principat Maria González ingressi al centre d’alt rendiment (CAR) de Sant Cugat, a Barcelona.

A més, aquest pacte inclou que González passi a entrenar a partir d’ara amb la selecció catalana de gimnàstica rítmica, un fet històric que mai havia ocorregut amb cap gimnasta de la FAG.

Maria González va fitxar pel Club Gimnàstic Catalunya fa uns mesos per participar a la tercera fase de la Lliga de Clubs Iberdrola, que es va disputar a Palma de Mallorca, en la modalitat de pilota. En aquella competició, la jove gimnasta i les seves companyes van aconseguir la classificació per a la fase final de la Lliga de Clubs Iberdrola en la categoria de primera divisió. Aquest torneig, amb els millors clubs i gimnastes d’Espanya, es farà dissabte i diumenge vinent a la ciutat de Cartagena i hi participaran 28 conjunts, 15 de primera divisió i 13 corresponents a la segona divisió.

D’altra banda, la FAG va anunciar que Anna Gimeno s’incorporarà dilluns com a entrenadora de la federació i serà la nova seleccionadora.

tracking