Un cop de cap d'Aaron al minut 89 dona el triomf a l'FC Andorra

El davanter tricolor remata una falta servida per Marc Ferré al tram final del partit

Un cop de cap d'Aaron al minut 89 dona el triomf a l'FC AndorraFCA

L’FC Andorra segueix immers en una bona dinàmica i ahir va sumar el sisè partit consecutiu sense perdre amb un triomf agònic al minut 89 amb un gol de cap d’Aaron Sánchez. El duel va arrencar amb igualtat i amb els dos equips gaudint d’ocasions clares per marcar. Kiki va desaprofitar-ne una a porteria buida després d’una jugada de Betriu, i Rober i Adri per als visitants no van estar encertats en l’ocasió més clara del Gavà a la primera meitat.

A la represa, els de Richard Imbernón van sortir decidits a sumar tres punts, però no es mostraven fins de cara a porteria. Àlex Martínez va intentar sorprendre el porter del Gavà amb un xut llunyà que es va estavellar al travesser, i Marc Ferré ho va provar amb un centre xut llunyà que va sortir fregant el pal de la porteria defensada per Kilian. El partit semblava encaminat cap a l’empat sense gols, fins que al minut 89 Marc Ferré va servir una falta lateral de manera magistral al segon pal, on Aaron Sánchez va posar el cap amb una gran rematada per fer l’1 a 0 que donava el triomf al conjunt tricolor.

Després del partit, el golejador va assegurar que “el matx ha estat d’anada i tornada i nosaltres hem sabut jugar el nostre partit”. A més, va afegir que “hem sabut aprofitar el nostre moment i l’hem fet entrar”. Pel que fa a l’actuació en l’àmbit personal, Aaron va destacar que estava “content pel meu primer gol després de la lesió, i ara ja marxa una mica la pressió”.

El proper duel de l’FC Andorra serà dissabte a les 17.45 hores al camp del Cambrils.