Sergio Ramos, implicat en dos escàndols de dopatge

Hauria donat positiu per dexametasona a la final de la Champions 2017

Sergio Ramos, implicat en dos escàndols de dopatge

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Football Leaks va tornar a sacsejar ahir el món del futbol amb les seves informacions sobre l’esport rei que van ser publicades per Der Spiegel, que implicarien a Sergio Ramos amb dues irregularitats relacionades amb el món del dopatge.

Segons el mitjà alemany, Sergio Ramos va donar positiu per dexametasona després de la final de la Champions del 2017 contra la Juventus. Aquest producte és una cortisona que no és il·legal, però s’ha d’informar del seu ús, la qual cosa no hauria fet l’equip mèdic del Reial Madrid. Segons Football Leaks, el conjunt blanc va assumir-ne la responsabilitat i va explicar que el dia abans de la final va rebre dues punxades de dexametasona al genoll i l’espatlla perquè havia recaigut d’unes molèsties, una versió que la UEFA va acceptar.

L’altre escàndol que va desvetllar Football Leaks és que Ramos hauria trencat el protocol antidopatge en un partit de lliga a Màlaga. Segons aquestes informacions, el central del Reial Madrid s’hauria dutxat abans de fer-se el control, una pràctica que està pohibida per la llei espanyola.

Tant la UEFA com el Madrid van desmentir les informacions.

tracking