Irineu Esteve acaba 10è i Carola Vila 22a a Gaalaa

Els representants de la FAE signen una actuació positiva a Noruega a les curses de 15 i 10 quilòmetres estil patinador

Irineu Esteve acaba 10è i Carola Vila 22a a Gaalaa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els representants d’esquí de fons de la Federació Andorrana d’Esquí (FAE) van encetar ahir la temporada amb una actuació satisfactòria a la cursa FIS de Gaalaa (Noruega). Irineu Esteve va ser desè a la prova de 15 quilòmetres estil patinador, mentre que Carola Vila va acabar en 22è lloc als 10 quilòmetres estil patinador a la categoria sènior, tot i que ella encara és júnior.

Etiquetes:

Esteve segueix demostrant la seva progressió i va finalitzar amb una marca de 34’57”9, a 46 segons del vencedor, el suís Dario Cologna. Aquest registre suposa una millora de més d’un minut respecte al temps que va aconseguir l’any passat en aquesta mateixa prova. De la seva banda, Vila va acabar amb un crono de 28’30”0, a dos minuts de la gua­-nyadora, la noruega Emilie Fleten. La representant de la FAE també va rebaixar el seu temps respecte al 2017, quan va cloure la cursa a més de quatre minuts dels competidors capdavanters.

El tècnic de la FAE, Joan Erola, va destacar que “l’Irineu ha corregut molt bé i la gent ens felicita perquè ha fet una bona cursa. És per estar molt contents”. Pel que fa a l’actuació de Carola Vila, Erola va assegurar que “era l’única júnior i estic content perquè l’any passat va perdre quatre minuts en aquesta prova i avui dos i poc, el seu salt de qualitat està sent important”.

Esteve i Vila no correran avui la cursa de la modalitat d’esprint, i es reserven per córrer demà les proves d’estil clàssic.

tracking