el vestidor

“Hem fet una molt bona segona part”

“Hem fet una molt bona segona part”Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ibon Navarro, Entrenador del BC MoraBanc Andorra

L’entrenador del Bàsquet Club MoraBanc Andorra, Ibon Navarro, es va mostrat molt content i orgullós de la feina dels seus jugadors. “Hem fet una molt bona segona part. Hem sabut tenir millor control que en la primera part. S’ha aconseguit limitar el seu joc interior, però més a la segona meitat.” El nivell defensiu del MoraBanc als dos primers quarts “ha estat molt baix” i a la segona part, assegura Navarro, “ho hem fet molt bé i si no arribar a ser pel triple de Byron haguéssin acabat amb 30 punts”. El pivot Oliver Stevic va reconèixer que a la primera part s’havia vist el MoraBanc “de principis de temporada” i a la segona, “el de l’últim mes”. Una reflexió que també va fer seva Ibon Navarro. “A la primera part no estàvem com volíem i els triples ens han mantingut. La segona part l’hem interpretat millor. Hem augmentat el nivell defensiu, hem tingut un major esperit i més energia.”

Una victòria molt important de cara a aconseguir la classificació pel Top-16 però que no fa que el tècnic vitorià faci volar coloms. “Pot passar qualsevol cosa fins al final de la fase”, va insistir.

EL RIVAL

Milan Tòmic

“La gran diferència, el tercer quart”

L’entrenador de l'estrella roja

Milan Tomic, va aparéixer per la sala de premsa amb una cara de pomes agres que no va poder dissimular. Decebut, el tècnic de l’equip serbi va expilcar que el pobre tercer quart que havia fet el seu equip havia estat determinant i que a l’Eurocup no n’hi ha prou amb “jugar bé només 30 minuts”.

tracking