Màxima igualtat al capdavant de la Lliga Unida

Passades vuit jornades tres punts separen el líder del quart

Màxima igualtat al capdavant de la Lliga Unida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

A dues jornades per al final de la primera volta de la Lliga Unida, la igualtat és màxima i un error pot condemnar qualsevol a despenjar-se dels primers llocs de la classificació. L’FS La Massana va descansar el cap de setmana passat i segueix sent l’únic equip invicte, amb sis victòries i un empat. Els massanencs tenen 19 punts, però tot i la gran ratxa de resultats que estan protagonitzant l’efectivitat dels seus perseguidors no els permet fallar.

Etiquetes:

El CE Carroi, segon a un punt, només ha perdut un partit i tot i l’àmplia derrota –5 a 1 davant l’At­lètic Escaldes en la jornada anterior–, va demostrar a la primera oportunitat, que se sap refer i es va imposar per un contundent 4 a 0 a la UE Extremenya, que va pagar els plats trencats.

Però de la mateixa manera que el Carroi pressiona l’FS La Massana per fer-se amb el primer lloc, Penya Encarnada i Atlètic Club Escaldes no perden l’estela de cap dels dos i empaten a 16 punts a la tercera i quarta posició, respectivament. Amb aquest escenari, una ensopegada de qualsevol podria condicionar molt el futur a curt i mitjà termini dels que, a dia d’avui, són els grans aspirants al títol.

tracking