Cal trobar la tecla en un ritme frenètic

Un MoraBanc sense temps per perdre necessita recuperar forces i l’esperit d’alguns jugadors

Cal trobar la tecla en un ritme frenèticFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Si no hi va haver temps de gaudir de l’eufòria que van deixar quatre triomfs seguits entre ACB i Eurocup, ara, tampoc n’hi ha per a lamentar la derrota davant l’Unicaja, un dels millors equips de la lliga i que ahir va plantejar un partit més que complet al qual el MoraBanc Andorra no va poder acabar de donar la volta en cap moment.

Etiquetes:

El calendari és el primer culpable de la manca d’espai per celebrar victòries i plorar derrotes, demà torna l’Eurocup i visita el Poliesportiu, ni més ni menys que l’Estrella Roja. Ibon Navarro és el primer que és conscient del ritme que porten els seus jugadors i de la necessitat de recuperar l’esperit, l’energia i la xispa que els va faltar dissabte. El tècnic basc, no els culpa, ni de bon tros, però tampoc vol excuses: “tothom que hagi vist els nostres últims partits haurà vist que hi ha jugadors importants que no han estat al nivell d’energia necessari. No perquè no hagin volgut, sinó perquè portem un ritme frenètic i el que hem de buscar és la tecla per trobar la manera de descansar, preparar el partit i arribar-hi una mica millor, tot i tenir poc temps”. De cara a demà, va ser el primer a apuntar-se aquesta responsabilitat: “analitzarem el que hem fet i intentarem millorar-ho per tal que els jugadors hi arribin una mica millor”.

La mostra que l’equip és conscient que les paraules del basc són totalment certes, la trobem en les impressions d’un Dylan Ennis autocrític, però valent: “sabem que no hi ha temporada perfecta i aquestes coses passen, hem de deixar el partit [de dissabte] enrere i centrar-nos ja en el següent, però sabent que és molt difícil jugar per darrere en el marcador tota l’estona, necessitem estar concentrats i dins del partit de principi a fi”, subratllava el canadenc.

Pel que fa a la lesió de Moussa Diagne, tant Ibon Navarro com el mateix jugador saben que cal esperar tot i no ser greu a priori.

tracking