“Ens ha faltat energia”Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ibon Navarro, Entrenador del BC MoraBanc Andorra

L’entrenador del MoraBanc Andorra, Ibon Navarro, va lamentar la falta d’energia en certs moments del partit d’alguns dels seus jugadors i ho va definir com un fet clau en el desenllaç del partit “hem trobat a faltar jugadors, no quant a l’actitud, però sí en energia i xispa, perquè sinó contra un equip com l’Unicaja, que està al nivell que està, és molt complicat”.

Pel que fa a la gran producció ofensiva malaguenya, va tornar a apuntar a la manca d’espurna defensiva per justificar-la. “Aquesta falta de xispa ens ha portat a massa situacions d’1 contra 1 en què ens marxaven amb un o dos bots, els seus dos cincs han acabat amb dotze de dotze en tirs de dos i això ho hem acusat molt.” En aquest escenari, va admetre que “és on hem trobat a faltar a Moussa i, tot i que no és excusa, ens ha costat molt defensar les situacions de bloqueig directe, tant amb Lessort com amb Gio [Shermadini]”. El tècnic basc, però, va voler deixar molt clar que quan t’enfrontes a un equip com el malagueny, que és un dels grans de l’ACB, “no podem pensar que quan jugues contra un equip així, només és demèrit teu, han hagut de fer moltes coses bé per guanyar i hem de donar valor a això”.

EL RIVAL

Luis Casimiro, entrenador de l'Unicaja

“Hem fet el partit més sòlid fora de casa”

Luis Casimiro, va reconèixer que el seu equip va completar el que fins a dia d’avui és “el partit més sòlid que hem fet fora de casa des que estem competint”. En aquesta línia, el tècnic de l’equip malagueny va voler felicitar els seus homes pel control del matx que van tenir en tot moment: “hem portat molt bé el ritme del partit, en aquest apartat, tant Jaime [Fernández], com Bryan Roberts, han estat molt bé i hem sabut aprofitar tant situacions interiors com trobar tirs exteriors.”

JUGADORS

Dylan Ennis, Pivot del MoraBanc

“Calia sortir més forts”

L’escorta canadenc va lamentar també la manca de contundència del MoraBanc a la rereguarda ahir. “Havíem de sortir més forts en defensa, han pogut fer el seu partit en atac i si haguéssim estat més durs hauríem guanyat”.

Jaime Fernández, Base de l’ Unicaja

“Estic agraït al públic”

Malgrat els constants xiulets del Poliesportiu ahir, l’extricolor va reconèixer estar “molt agraït al públic per com m’ha donat suport sempre” i pel que fa a l’escridassada va admetre que “no puc controlar el que pensen 5.000 persones”.

tracking