motociclisme

Cardelús sortirà en 30è lloc a l'última cursa del Mundial

El resident Maverick Viñales va adjudicar-se la ‘pole’ a MotoGP

Cardelús sortirà en 30è lloc a l'última cursa del MundialTEAM MARINELLI SNIPERS

Xavi Cardelús va finalitzar ahir en 30a posició a la qualificació del Gran Premi de la Comunitat Valenciana de Moto2. El jove pilot va marcar un registre d’1’38”718, a gairebé tres segons de la pole position que va aconseguir l’italià Luca Marini. Així, Cardelús sortirà a la desena fila de l’engraellat de sortida per l’última cursa de la temporada del Mundial de motociclisme a la categoria de Moto2.

La jornada va començar accidentada pel del Principat, que va patir una caiguda als entrenaments lliures del matí. Després de la qualificació, el pilot va assegurar que “esperava rodar un pèl més ràpid, però el més important ha estat recuperar sensacions”.

A la qualificació de MotoGP el primer lloc va ser per al resident Maverick Viñales en una sessió marcada per la caiguda de Marc Márquez, que es va dislocar l’espatlla. Tot i això, el corredor lleidatà va ser cinquè. Mentre que a Moto3, l’home més ràpid ahir va ser l’italià Tony Arbolino.

La cursa de Moto2 està prevista per a les 12.20 hores i està programada a un total de 25 voltes. Abans es correrà la prova de Moto3 (11.00 hores), mentre que el plat fort, la carrera de MotoGP serà a les 14.00 hores.