Jordi Aláez i Adri Rodrigues, novetats per rebre Letònia

El davanter torna després d’una sanció mentre que el central reforçarà l’equip per les baixes de Marc Rebés i Txus Rubio

Jordi Aláez i Adri Rodrigues, novetats per rebre Letònia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Jordi Aláez i Adri Rodrigues són les novetats de Koldo Álvarez de Eulate de cara al duel de la selecció que tancara la Lliga de les Nacions contra Letònia i que es jugarà dilluns a les 18.00 hores a l’Estadi Nacional.

Etiquetes:

El davanter és un habitual de les convocatòries de la tricolor però no va poder jugar dijous contra Geòrgia per sanció després de l’expulsió que va patir al Kazakhstan. En canvi, Adri Rodrigues no juga a la selecció des del febrer de l’any passat, en el duel amistós en què Andorra va vèncer contra San Marino. El defensa havia entrenat els últims dies sota les ordres de Koldo Álvarez en previsió que algun dels set jugadors avisats fos sancionat per acumulació de grogues –finalment ho han estat Marc Rebés i Txus Rubio– i ha acabat entrant a la llista per dilluns.

Letònia arribarà al matx de l’Estadi Nacional tercera de grup però empatada a punts amb Andorra. Tot i que, sobre el paper, és el rival més assequible, al vestidor tenen clar que no s’han de refiar. El golejador contra Geòrgia, Cristian Martínez, va assegurar: “Estaríem força equivocats si pensem que guanyarem fàcilment Letònia perquè sabem bé del que són capaços.” I va agregar: “Ens hem de posar la granota de treball i si a casa estem forts i seguim amb la dinàmica que portem, podríem somiar de fer alguna cosa gran dilluns.”

tracking