Bàsquet

El Museu Carmen Thyssen i el MoraBanc signen un conveni de col·laboració

Oferta al Thyssen pels socis del Morabanc Andorra
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Museu Carmen Thyssen i el MoraBanc Andorra van presentar ahir un conveni de col·laboració que té com a objectiu “seguir treballant per buscar sinergies on poder parlar de l’art a través de l’esport i de l’esport a través de l’art”, tal com va explicar el director del museu, Guillermo Cervera.

La primera iniciativa és que els socis de l’entitat gaudiran d’un 2x1 en entrades per visitar el museu. El president del club, Gorka Aixàs, va manifestar que “és un orgull poder-nos vincular a una referència a casa nostra com és el projecte Thyssen”. A l’acte també hi va assistir la ministra de Cultura, Joventut i Esports, Olga Gelabert, que va assegurar: “Hem fet acords amb marques del país i el MoraBanc Andorra n’és una de molt important.” A més del descompte en les entrades, en el futur hi ha altres activitats previstes, com la visita dels jugadors al museu.

‘Mai Por 25-N’ al poliesportiu

El Poliesportiu tindrà avui un estand per vendre polseres de la campanya Mai Por 25-N que Govern i MoraBanc han engegat amb motiu del Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones.

El Museu Carmen Thyssen i el MoraBanc signen un conveni de col·laboració

tracking