motociclisme

Cardelús acaba 28è els primers lliures a València

L’andorrà va acabar la segona sessió amb una volta d’1’51’’53.

Cardelús acaba 28è els primers lliures a ValènciaCRT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Xavi Cardelús va iniciar ahir el tram final de la seva participació al Mundial de Moto 2. El circuit Ricardo Tormo de València és l’escenari on l’andorrà correrà el seu sisè gran premi i últim del curs en la categoria de plata del moticiclisme.

En els primers entrenaments lliures disputats ahir, el pilot de l’equip Marinelli Snipers, va marcar una primera volta ràpida d’1’49’’49 i es va situar provisionalment a la posició número 23 de l’engraellat. Amb la pluja com a companya de viatge en tot moment, no va poder evitar anar per terra als vint minuts de rodar.

En la segona sessió i amb condicions climatològiques encara més adverses va tornar a sortir a la pista, però no va poder rebaixar el seu primer cronòmetre i va tancar els entrenaments amb un temps d’1’51”53. En aquesta segona aparició, Cardelús va patir una nova caiguda sense més conseqüències. “Es tractava d’agafar bones sensacions rodant amb tanta aigua, perquè la previsió és que diumenge plourà força. Sense adherència ha estat complicat marcar un ritme constant, explicava. “L’important és que estic en els temps més competitius de la temporada”, concloïa.

tracking