“Té molt de mèrit”Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Koldo Alvarez de Eulate, Seleccionador nacional d’Andorra

La selecció va sumar el tercer punt a la Lliga de les Nacions, i el seleccionador Koldo Alvarez de Eulate va dir que “té tant de mèrit el que hem fet avui, després de patir tant a la primera meitat, mantenir-nos vius és per treure’s el barret. Té molt de mèrit”.

El tècnic de la selecció va assegurar que “el seu gol tant d’hora ens ha canviat el guió, per això té més mèrit el que hem fet”, i va agregar que “Geòrgia és, no només el millor equip del nostre grup, sinó de tots els grups de la Lliga D, i ens hem sabut refer des del treball, la humilitat i la defensa, i això diu molt dels jugadors”. Koldo també va mostrar-se ambiciós i va declarar que “és cert que ens hagués agradat puntuar més, però hem d’estar contents”.

Sobre la jugada del gol, el seleccionador nacional ho va tancar ras i curt: “ha estat un golàs”. A més, va destacar que “és un gol molt bo perquè ens ha servit per assolir alguns dels petits objectius que ens anem marcant com era tornar a fer un gol o tornar a puntuar”, i va afegir que “el gol és un premi per al Cristian, però no només per a ell, ja que tan quan marquem com quan rebem i encaixem gols ho fem tots i no només un jugador”.

La selecció tancarà la Lliga de les Nacions dilluns contra Letònia, de nou a l’Estadi Nacional, i el tècnic dels tricolors va destacar que “l’empat d’avui ens fa competir per alguna cosa a l’última jornada i crec que és important per nosaltres”.

El rival

Vladimir Weiss, Seleccionador de Geòrgia

“No estem contents”

El seleccionador de Geòrgia, Vladimir Weiss, va arribar a la sala de premsa amb mala cara després que el seu equip deixés escapar els primers punts d’aquesta Lliga de les Nacions, i va trigar més temps de l’habitual a arribar a la roda de premsa. Weiss va assegurar que “no estem contents pel resultat, Andorra ha sumat un punt gràcies a la seva tàctica, la lluita i l’entrega”, i va agregar que “hauríem d’haver marcat més gols, crec que hem pagat car no haver aprofitat les ocasions que hem tingut”. A més, l’entrenador va destacar que “és cert que ja hem passat de fase i som primers de grup, però ens agradaria haver sumat més punts i nosaltres volíem guanyar avui [per ahir] aquí”.

Pel que fa al terreny de joc, tot seguit el tècnic va assegurar que “no és la mateixa superfície on juguem habitualment, però és la mateixa per a tots i el resultat no ha estat culpa de la gespa”.

Cristian Martínez, Jugador de la selecció andorrana

“L’empat és molt valuós”

Més que content es mostrava el gran protagonista de la nit d’ahir, Cristian Martínez, que no podia amagar la satisfacció per un empat aconseguit a base de treball, fe i la convicció en un guió de partit més que assajat. “Hem encaixat molt ràpid però ens hem refet bé i hem tornat a tenir tranquil·litat a l’hora de defensar”, explicava. A més, apuntava que la selecció va saber fer front a un equip que proposa un futbol molt ràpid i fins i tot li va plantar cara en atac: “hem tingut deu o quinze minuts de pilota al seu camp i ens ha donat tranquil·litat, això ens ha portat a poder celebrar un empat que és molt valuós”.

Pel que fa al seu gran gol d’ahir, Cristian es mostrava visiblement emocionat. “És una falta molt propera a un córner, hi he posat els cinc sentits i em fa sentir molt orgullós, però la feina és de tots, avui m’ha tocat ajudar l’equip a puntuar i em fa molt feliç”.

tracking