EUROCUP

“L'equip ha estat bé i hem de seguir”

Ibon Navarro va mostrar la seva satisfacció per una victòria rodona, la primera fora a l’Eurocup

“L'equip ha estat bé i hem de seguir”

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El vestidor

Ibon Navarro, Entrenador del BC MoraBanc Andorra

Ibon Navarro va mostrar la seva satisfacció per una victòria rodona, la primera fora a l’Eurocup, el primer triomf a domicili a Europa des de fa 22 anys, i la quarta victòria en deu dies des que el MoraBanc va vèncer el Reial Madrid al Wizink Center. El tècnic tricolor va manifestar que “ja havíem estat a prop de guanyar fora a Belgrad o Mònaco” i va agregar que “hem d’estar contents perquè més enllà que sigui la primera victòria fora de casa, crec que durant 35 o 36 minuts de joc hem fet un partit molt bo”.

Sobre la reacció del conjunt italià al tram final que va posar emoció als últims minuts, Navarro va destacar que “jugàvem a un camp molt calent amb un equip que té molt cor i orgull i la seva reacció al final era una cosa lògica”, i entrant més en profunditat va declarar que “ha passat de tot, en algunes accions podien haver xiulat falta, però ho han deixat passar, i també hem tingut alguna jugada desafortunada com la relliscada d’Albicy, són coses que poden passar però els ha donat una mica més de vida i era normal que ho intentessin”.

Per últim, l’entrenador basc va cloure assegurant que “l’equip ha estat bé, i ara el que hem de fer és seguir”.

El jugador

“Sabíem que seria dur després del descans”

David Jelínek

L’aler del morabanc andorra, David Jelínek, va assegurar que “havíem estat a prop de guanyar fora de casa a Europa però no n’havíem estat capaços, estem molt contents”. Sobre la sortida al tercer quart va manifestar que “sabíem que seria dur després del descans”, i va concloure que “hem fet un primer pas per ser al Top-16”.

tracking