Surf de neu

Lluís Marín torna per la Copa del Món de SBX

La Federació d'Esqui (Fae) assegura que l'objectiu és que el surfista de neu i Maeva Estévez recuperin la millor versió d'ells mateixos i que no es centrin en un resultat concret

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Federació Andorrana d'Esquí (FAE) ha presentat a la seu de MoraBanc l'equip de surf de neu per la propera temporada format per Lluís Marín i Maeva Estévez. Des de l'ens federatiu, el director tècnic Carles Visa ha assegurat que "l'objectiu és que tots dos recuperin les millors versions, i no centrar-nos en un resultat o rànquing concret".

Lluís Marín ha fet la pretemporada amb l'equip francès, tant la part física com diferents estades de neu, i té previst debutar el 12 i 13 de desembre a la Copa del Món de Montafon, a Àustria. El surfista de neu ha manifestat que "estem anant pel bon camí i les sensacions són força bones", i ha agregat que "si el cos em respecta, retrobaré el meu nivell i els resultats ja vindran".

Pel que fa a Maeva Estévez, el seu debut encara està a l'aire perquè durant l'última estada de pretemporada va patir una caiguda que l'hi ha provocat un torçament al genoll i està pendent dels resultats mèdics. La previsió és que es pugui estrenar a la prova de la Copa d'Europa de Puy St. Vincent, però tot dependrà de l'evolució del genoll, que és el mateix on va patir la lesió la temporada passada. Estévez ha comentat que "em centraré en el genoll i en buscar bones sensacions, és essencial tornar a l'estat de forma d'abans de la lesió".

Lluís Marín torna per la Copa del Món de SBX

tracking