El VPC rep la visita del líder invicte

La inspiració dels davanters locals serà clau per superar el Toulouse

El VPC rep la visita del líder invicte

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El VPC s’enfronta al Toulouse Lalande aquest vespre, a les 19 hores a l’Estadi Nacional, i ho fa amb l’objectiu de ser el primer equip de la promoció d’honor que derroti els francesos, líders invictes de la competició. “Tot­hom té moltes ganes de jugar, volem ser els primers a guanyar-los”, explicava ahir l’entrenador Jonathan Xepi Garcia, conscient que, en cas d’aconseguir-ho, el seu equip tornaria per la porta gran a la dinàmica guanyadora que ha mantingut durant la major part de la temporada. Cal recordar que abans de l’aturada de seleccions, el VPC va caure al camp del L’Arize, però que abans d’aquesta ensopegada sumava quatre triomfs consecutius que l’han portat al tercer lloc de la classificació, a només un punt del seu últim rival. El parèntesi internacional és, precisament, un dels esculls que hauran de superar els andorrans davant un Toulouse que no acumula, ni molt menys, la mateixa càrrega de partits: “venim amb més càrrega de partits per la selecció, per això necessitem que demà la nostra afició ens ajudi, volem veure un estadi amb públic”, demanava Garcia.

Etiquetes:

Pel que fa a les dificultats que espera sobre el terreny de joc, el preparador local destacava que els seus homes tenen armes suficients per posar problemes al líder: “sabem que tenen una gran línia de tres quarts, però nosaltres tenim una bona davantera i necessitem que els creï problemes en aquesta part”. Un altre dels aspectes que hauran d’explotar els del Principat és la defensa, un dels trets característics de l’equip que avui ha de brillar amb llum pròpia. “Ells fan un rugbi molt dinàmic, amb moltes passades i velocitat de pilota, per tant haurem d’estar bé en defensa”, alertava el tècnic.

En el capítol de lesions, el VPC no podrà comptar amb Marc Abelló, que encara s’està recuperant, ni amb Josep Correas, que no pot ser al partit per qüestions personals.

A nivell de club, cal destacar que abans del partit davant el Toulouse, l’equip B del VPC juga el seu duel a partir de les 17.30 h, la jornada de rugbi seria completa amb un triomf contra el líder.

tracking